Snickare i Gnarp

Välkommen till Larssons Bygg i Hälsingland AB!

Skulle du behöva hjälp från våra professionella snickare?

Välkommen till Larssons Bygg i Hälsingland AB, ditt byggföretag som hjälper dig med allt från nybygge till ombygge. Vi har lång erfarenhet av allt inom bygg och är måna om att det vi gör ska vara hållbart och uppfylla alla krav och önskemål.

Nybyggnation

Har du planer på att bygga nytt? Kanske sätta upp en friggebod, ett garage eller en komplementbyggnad på din tomt? Vi hjälper dig med allt från början till slut och vet vilka kontakter som behövs för alla installationer. Vi hjälper dig att bygga fritidshus eller din drömvilla. Våra snickare lägger ner själ och hjärta för att uppfylla dina önskemål.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Larssons Bygg i Hälsingland AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Snickare i Gnarp

Ombyggnation

Vi har alltid många idéer

Ett äldre hus kan behöva renoveras eller på annat sätt fixas till. Ett stort rum kanske kan behöva delas till två rum för att alla barnen ska ha varsitt eget krypin. Du har kanske tänkt att inreda källaren till gillestuga eller hobbyrum? Här har vi många idéer och kan vara behjälpliga. Vi kan även platsbygga saker, som exempelvis trappor inomhus, garderober och liknande. Ett gammalt hus har ofta många lustiga vinklar och vrår, och genom att platsbygga exempelvis garderober tar du bättre tillvara på utrymmet. Detta gäller även i äldre kök och på köpet får du ett unikt och charmigt kök som ingen annan har. Vare sig det gäller att renovera eller bygga nytt inom kök och badrum så löser vi det med, och vi kan installera ett nytt kök på nolltid, allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig och din familj. Just renovering av kök eller badrum kan ju annars ta tid, och eftersom vi själva har familjer vet vi att kök och badrum är oerhört viktigt att ha trivsamt och fungerande.

Våra tjänster

Tillbyggnation - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Tillbyggnation

Altanbygge - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Altanbygge

Snickeritjänster - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Snickeritjänster

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Tillbyggnation

Vad drömmer du om att ha?

Har huset blivit för litet och du behöver mer plats kan en tillbyggnad vara lösningen. Det kan bli ett rum till som antingen blir sovrum, hobbyrum eller kanske det där stora badrummet du alltid har drömt om att ha? En rejäl tvättstuga underlättar alltid för en stor familj, och varför inte en bastu? Vi hjälper dig med ditt projekt, vare sig det är stort eller litet. Kontakta våra snickare redan idag!