Byggföretag i Hudiksvall

Välkommen till Larssons Bygg i Hälsingland AB!

Vårt byggföretag är verksamt främst i Hälsingland och vi erbjuder professionella tjänster inom det mesta som rör byggnation. Kontakta oss om du har funderingar kring ombyggen, nybyggen eller renoveringar av något slag. Vi har mycket lång erfarenhet och vi har konkreta idéer kring hur just din dröm kan bli verklighet. Genom att välja ett väletablerat byggföretag med erfarna snickare kan du känna dig trygg med att resultatet blir det du förväntat dig. Vi har alltid kundens bästa i fokus och gör allt vi kan för att på bästa vis uppfylla dina önskemål.

Erfarna snickare för alla projekt

Det behövs alltid kunniga hantverkare för ett bygge oavsett om det gäller att bygga ett helt nytt hus eller konstruera och bygga ett trädäck som passar in vid sommarstugan. Andra projekt som vi gärna hjälper till med är att bygga ut, renovera eller bygga om. Du behöver inte själv veta exakt hur det ska göras det räcker att du vet vad du vill ha för slutresultat. Våra snickare har varit med om många projekt och hjälper gärna till med inspiration och förslag på lösningar som du själv kanske inte ens tänkt på.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Larssons Bygg i Hälsingland AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggföretag i Hudiksvall

Takstolar eller inredningssnickeri

Självklart krävs det lite olika kompetenser beroende på vad det är för typ av jobb som ska utföras. Inom vårt byggföretag finns snickare som specialiserat sig på olika områden så det spelar ingen roll om det är stora monteringsjobb eller detaljsnickeri i ett gammalt hus där ingen vinkel är rät. Vi kan åta oss det mesta och hitta lösningarna som behövs för att resultatet ska bli som du vill ha det, eller helt överträffa dina förväntningar. Nöjda kunder är vårt huvudfokus.

Våra tjänster

Tillbyggnation - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Tillbyggnation

Altanbygge - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Altanbygge

Snickeritjänster - Larssons Bygg i Hälsingland AB

Snickeritjänster

Låter detta intressant? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Ett mångsidigt byggföretag

Vi på Larssons Bygg är ett mångsidigt och välrenommerat byggföretag i Hälsingland. Vi har gedigen erfarenhet och många nöjda kunder att hänvisa till. Vi tycker det är extra kul med sådana där lite personliga utmaningar som verkligen kräver yrkesskicklighet. Våra snickare lägger också ett personligt engagemang i allt de tar sig an. Ska det byggas altan med grillhörna så gör vi det inte bara tekniskt och konstruktionsmässigt rätt utan också med trivselfaktorn i åtanke hela tiden. Vi hjälper gärna till under hela projektet, från idéstadium till färdigställning och vi har ett stort nätverk av andra hantverkare som kan behöva knytas till projektet. Allt är ju inte bara bygg utan det kan behövas både elektriker och rörmokare eller andra yrkesmän lite beroende på vad det är du vill att vi ska bygga åt dig.

BYGGA NÅGOT UTE?

Vi har gedigen erfarenhet av att bygga altaner, inglasade uterum, balkonger, kupoler och trädäck. Trappor och räcken är också en av våra specialiteter. En grillplats med ett utekök på tomten gör succé på trädgårdsfesten, och vem vill inte ha ett utekök under tak att grilla, laga mat och träffa vännerna i? Den sociala biten är viktig, och det gäller även trivselfaktorn, så låt oss hjälpa dig att skaffa ett utekök värt en mästerkock!

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss gärna på Larssons Bygg i Hälsingland AB när du behöver byggföretag med duktiga snickare. Ring eller mejla så återkommer vi så fort vi kan! Väl mött!